20211007_222353_edited.jpg

Sander de Groot

Sander de Groot is commissielid voor HattemCentraal. Hij is geboren en getogen Hattemer en voelt zich hier helemaal thuis in deze mooie 'Hanzestad'. Getrouwd met Karen en vader van een dochter (Roos) en een zoon (Daan) Sander is ondernemer in (wasbare)poetsdoeken/textiel met een hoofdvestiging in Hattem. Sander: "Als commissielid kan ik mij inzetten en zo een stem zijn voor de Hattemse samenleving met de intentie om de mooie 'Hanzestad' Hattem nog mooier te maken! Samen met u wil ik Hattem nog mooier maken". 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Ervaring

Sander heeft bestuurlijk ervaring opgedaan bij de Tennisclub Hattem waarbij hij een paar jaar in de technische commissie heeft gezeten. Daarnaast is hij Vice voorzitter geweest bij JCI Zwolle! Junior Chamber International (JCI) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

Hij is altijd al geïnteresseerd in politiek en toen 'Hattem Centraal' werd opgericht, heeft hij geen moment getwijfeld om zich hierbij aan te sluiten. Sander miste al een paar jaar een lokale partij die actief was in Hattem. Een partij die zijn eigen beleid kan volgen en niet afhankelijk is van een landelijke partij (programma). "U kunt en mag mij altijd aanspreken. Ik ga graag het gesprek met u aan!"

 

Vrije tijd 

Sander is sportief en heeft een voorliefde voor balsporten als tennis, padel en golf, maar gaat ook graag 1x per jaar skiën in Oostenrijk. Daarnaast wandelt hij graag langs de uiterwaarden en in de bosrijke omgeving van Hattem.